The proof of the pudding is in the eating


 

The proof of the pudding is in the eating.

Narratieve Zelfregie helpt u optimaal te performen: met creatieve en kritische denkvaardigheden en praktische verhaal- en regievaardigheden. U leert door actieve zelfreflectie, horizontaal en verticaal schakelen, uw denkramen dansend en uw verhaal vloeibaar te houden. Om u daarin optimaal te kunnen begeleiden blijven wij  voortdurend zelf ook actief in het theater, zowel als performer als als regisseur.

Marcel van der Pol als Performer

The World - Quilling Art

Marcel speelt vrije voorstellingen (voor het theater en op bijzondere lokaties) en toegepaste voorstellingen in opdracht van klanten en gericht op een specifiek thema, of als onderdeel van een cursus/workshop/lezing.

Vrije voorstellingen kunnen gewoon worden geboekt.

Toegepaste voorstellingen worden in overleg met de klant ingevuld. 

Alle voorstellingen kunnen worden gespeeld in Nederlands, Fries, Engels of Duits. Vermeldt uw taalkeuze bij de aanvraag. Voor verdere informatie & boekingen: contact.

Veel gespeelde voorstellingen: Jakob, Jakob Is hier de overkant?  Houd je vast aan de wind! Verlangen naar de smaak van wilde honing De prins kalkoen Overal thuis, nergens een plekAt the Playground (Truebadoors) 

Zie ook de impressies van een aantal voorstellingen

 

Marcel van der Pol als Regisseur

Marcel regisseert vooral op aanvraag als gastregisseur. Voorstellingen variëren van toneel, verteltheater, improvisatietheater, cabaret en clownerie. Daarnaast regisseert hij vooral in de professionele praktijk van zakelijke klanten. Hierin regisseert hij professionals voor een optimale performance in hun eigen werkpraktijk.