Over Keridwen


Keridwen, Training & Coaching Professionals.
De Troubadoors: Samenwerking Parisa Amin & Marcel van der Pol
# Marcel van der Pol, Keridwen
Keridwen (Marcel van der Pol) is sinds 1997 actief met het trainen, coachen, begeleiden en adviseren van en sparren met professionals. Keridwen richt zich primair op de deskundigheidsbevordering van hen die professioneel met mensen werken, zoals docenten, mediators, trainers & coaches, bestuurders, managers,  zorg/hulpverleners, etc.

Na zo’n dertig jaar ervaring, in binnen- en buitenland (o.m. Europa en Afrika) ggeeft nu vooral zijn kennis en ervaring, inzichten en vaardigheden, werkwijze en verhalen door aan collega professionals – dit alles samengevoegd in de Narratieve Zelfregie en praktisch gemaakt in de NZR-methode.

Marcel blijft met zijn eigen voeten in de klei staan. Keridwen begeleidt en ondersteunt actief mensen en organisaties bij de aanpak van hun vraagstukken, dilemma’s en conflicten. Keridwen helpt klanten daarvoor hun Denkraam te Vergroten met Narratieve Zelfregie en NZR-methode.

Meer weten? mail: marcel@keridwen.nl, telefoon: 06 506 802 13, of gebruik hetcontactformulier.

# Bijzondere samenwerking: De Truebadoors

Voor succesvolle NZR DialoogLabs over diverse heikele onderwerpen in organisatie, maatschappij en samenleving hebben Parisa Amin (Vreemd Volk) en Marcel van der Pol (Keridwen) elkaar opgezocht en hun krachten gebundeld onder de naam Truebadoors.

De Truebadoors

Parisa Amin

&

Marcel van der Pol

Lees hier meer over deze Troubadoors… (volg de link)

Over de naam Keridwen

De naam Keridwen is afgeleid van de Keltische Cerridwen.
lees meer...
Cerridwen/Keridwen

“Cerridwen is de Keltische godin van Inspiratie en Wijsheid. Toen ik in 1997 een lange afstand wandeling door Wales maakte, was ik ook nog steeds op zoek naar een toepasselijke bedrijfsnaam. Al zwervend stuitte ik op het volgende verhaal over Cerridwen en haar drie druppels van inspiratie. Toen was de keuze snel gemaakt. Mijn bedrijf kreeg de naam Keridwen”.


Net als de Keltische Cerridwen, wil ik met Keridwen mijn klanten  helpen hun blikveld te verruimen en hun denkraam te vergroten.
Lees Cerridwen’s verhaal, volg deze link