Keridwen Actueel


Zomer 2019

# De NZR HeldenWijzer is klaar!

Een belangrijk instrument in ons werk (van NZR Lab tot Coaching)! De NZR HeldenWijzer is van onschatbaar voor effectieve aanpak van vraagstukken, dilemma’s en conflicten. Onmisbaar als basis in de NZR-methode. lees meer...


2 mei 2019 is de HeldenWijzer al aangekondigd tijdens onze Proeverij in het  Grand Theater van Groningen. Nú is hij klaar! Vanaf  september 2019 verkrijgbaar bij Keridwen.

NB.Voor onze 2 mei-gasten: bij inlevering van uw voucher ontvangt u de NZR HeldenWijzer tot 15 september 2019 helemaal grátis. Neem daarvoor contact op met Parisa Amin of Marcel van der Pol  (contact)

# NZR StandUp Lezingen

NZR Lezingen zijn StandUp. Maatwerk, Actueel, Outside the Box & To the point! Serieus in inhoud, speels van vorm en verrassend in opbrengst! 
Nú reeds te boeken:

lees meer...

Lezing #1: De NZR methode, een verrassende effectieve kijk op uw werkelijkheid!
 
Lezing #2: StandUp-Lezing: Op zoek naar het DNA van Gedragsverandering?

Waarom komen mensen soms zo lastig in beweging en veranderen zij hun gedrag. Wat je kun je daar aan doen? een praktische toepassing van de NZR-methode.

NZR Lezingen  met Marcel van der Pol..uiteraard gaan er nog méér volgen!

Boekingen, vragen en wensen: contact

#NZRLab voor U!

Wilt u ook een NZRLab?  lees meer...

NZRLabs, gericht op een effectieve aanpak van van úw vraagstuk, dilemma of conflict met de NZR-methode?  Voor boeking en informatie: contact

NB. Proeverij NZR DialoogLab! 2 mei was een mooie bijeenkomst! Straks komt er nog een proeverij, maar dan net even anders! Ook dan beperkt aantal plaatsen. Wees er snel bij! Voor aanmelding en vragen contact.

# NZR Sleuteltips voor Docenten

In september 2019 starten we weer met de tweewekelijkse blog: NZR Sleuteltips voor docenten. Maak gebruik van 30 jaar ervaring! Betrokken en boeiend lesgeven met creatieve technieken en vaardigheden  in het onderwijs. De docent als zijn/haar beste instrument!

Hebt u vragen of suggesties? Neem gerust contact op voor info, coaching, lezing  of workshop (OnderwijsLab). Wilt u meer weten? Vraag naar de mogelijkheden. Contact Marcel van der Pol: bel 06 50680213, mail marcel@keridwen.nl of gebruik ons contactformulier.

Sleuteltips voor docenten. Dit is mijn plezier om (uit) te delen! lees meer...

Onderwijs in beweging

Er wordt al jaren een intrigerende discussie gevoerd over het onderwijs, van basis tot wetenschappelijk onderwijs. Diverse oproepen tot een paradigmaverschuiving, zoals:

  1. Lesgeven vanuit zelfstandigheid, zelfredzaamheid en en eigen verantwoordelijkheid voor de leerling/student.
  2. Lesgeven vanuit en ten behoeve van divergerende denkvaardigheden, etc. (lees/luister sir Ken Robinson en anderen).

Prachtig! Ons onderwijs verdient ook dynamiek, ontwikkeling en verbetering: onderwijs van deze tijd. Niet toekomstbestendig (dat is verdediging) maar vooruitkijkend en meebewegend, zonder het goede bekende overboord te gooien (Survival of the Educational Fittest!).

Sleuteltips voor docenten (óók geschikt voor  trainers en public speakers)

Ondertussen hebben docenten nog steeds dagelijks te maken met leerlingen/studenten, die continu van alles en nog wat van hen vragen. Daar komt mijn werk om de hoek kijken. In de loop van de jaren zijn er diverse verse etiketten op mijn workshops etc geplakt. De mooiste drie:

  1. OnderwijsLab: Lesgeven als one(wo)manshow.
  2. Storytelling als Teaching Tool.

  3. Lesgeven: de pijl dóór de roos!

NZR OnderwijsLab

De workshops zijn inmiddels onder één noemer gebracht: NZR OnderwijsLab. Naast theorie en technieken krijgt u ook de ruimte om zelf te experimenteren en te ontdekken wat het beste in uw lessen passen.   We gaan aan de slag met onderwijsparadigma’s, met praktijkdidactische thema’s en met de docenten zelf als hun eigen beste instrument.

Wilt u ook een NZR OnderwijsLab voor Docenten? Vraag naar onze mogelijkheden! Neem gerust contact op!