KERIDWEN ACTUEEL


NZR STAND-UP LEZINGEN

Begin 2019 met een Keridwen NZR Stand-Up Lezing, kennismaking met de Narratieve Zelfregie en de NZR-methode. Dat is Maatwerk & Actueel. Gericht op úw situatie. Grappig van vorm & Serieus in inhoud.

Een paar voorbeelden: ]

NB Bij een NZR-lezing: EXTRA KORTING OP NZR-BOEKEN 

#1 KUN JE JE DAN VASTHOUDEN AAN DE WIND?

Over de enorme impact die sommige gebeurtenissen op je (professionele) leven kunnen hebben.Wat is dan uw verhaal daarná?
 

#2 TROUBLES AT THE PLAYGROUND.

About fear, distrust and conflicts between people of different backgrounds (culture, age, education and society levels etc.). What can we do to Enlarge our Mindframes, so we can share the Playground again? (Truebadoors Dialogue  Theatre). In English of Nederlands./span>

#3 ONTMOETING MET UW 13de Held.

Over wat te doen als u het zelf als deskundige professional het ook even niet meer weet, terwijl dat wèl van u wordt verwacht… (mede n.a.v. mijn nieuwe boek)
 
Practisch: een Stand-Up Lezing duurt ca een half uur; met eventuele uitloop, incl. interactie en oefeningen met publiek, duurt het ca een uur.
Inhoudelijke thema’s worden afgestemd op uw wensen en interesses.
Als vanouds werk ik in heel Nederland en soms ook buitenland. Keridwen-Stand-Up Lezingen worden onder meer gehouden in Nederlands en Engels. Vraag naar de mogelijkheden. [/expND]
 
Stand-Up Lezing boeken? Voor informatie en mogelijkheden, bel of mail mij gerust: contact
 
 
Hartelijke groet,
 
Marcel van der Pol
KERIDWEN