Keridwen Actueel


Najaar 2020

# NZR producten nu ook bij onze NZR-Academie

Ga naar www.nzr-academie.nl

Meer weten?  contact

# De Week van de Mediation 2020

Wat maakt toch dat mensen onderlinge verschillen zo vaak laten escaleren tot grote conflicten; wat hebben zij te winnen of te verliezen?

lees meer...

Welke rol spelen denk-bubbles, denkramen en gestolde verhalen in conflicten?? Is het beter te gaan oplossen (mediation) dan beslechten of op z’n beloop laten? Mooie aanleiding voor een paar podcasts over NZR in de mediation, de visie van de gedragsbioloog, de theatermaker en de mediator. De NZR-Academie Podcast, te vinden op Spotify, Google Podcasts, Pocketpas en veel meer sites providers, of zoek De NZR-Academie Podcast in uw Podcast-app.

Meer weten?  contact

# De NZR HeldenWijzer te koop!

Een belangrijk instrument in ons werk (van NZR Lab tot Coaching)! De NZR HeldenWijzer is van onschatbaar voor effectieve aanpak van vraagstukken, dilemma’s en conflicten. Onmisbaar als basis in de NZR-methode. lees meer...


2 mei 2019 is de HeldenWijzer al aangekondigd tijdens onze Proeverij in het  Grand Theater van Groningen.

Nu is hij verkrijgbaar bij al onze NZRLabs, zodat u eerst kunt ontdekken hoe de HeldenWijzer effectief als instrument kunt gebruiken bij het oplossen van Vraagstukken, Dilemma’s en Conflicten.

Alvast meer weten?  contact

# NZR StandUp Lezingen

NZR Lezingen zijn StandUp. Maatwerk, Actueel, Outside the Box & To the point! Serieus in inhoud, speels van vorm en verrassend in opbrengst! 
Nú reeds te boeken:

lees meer...

Lezing #1: De NZR methode, een verrassende effectieve kijk op uw werkelijkheid!
 
Lezing #2: StandUp-Lezing: Op zoek naar het DNA van Gedragsverandering?

Waarom komen mensen soms zo lastig in beweging en veranderen zij hun gedrag. Wat je kun je daar aan doen? een praktische toepassing van de NZR-methode.

NZR Lezingen  met Marcel van der Pol..uiteraard gaan er nog méér volgen!

Boekingen, vragen en wensen: contact