KERIDWEN ACTUEEL (Najaar 2017)


Marcel is terug! Met drie nieuwe SPEAKERSHOWS en een verrassende aanvulling op de Keridwen-methode.

EEN NIEUWE WEG VOOR KERIDWEN (Marcel van der Pol)

Inderdaad, Keridwen slaat een nieuwe weg in. Zonder meteen de gebaande paden van dertig jaar ervaring overboord te gooien, is het tijd voor een nieuwe focus.

Waarom?

Directe aanleiding is dat ik, Marcel van der Pol, begin 2017 door een herseninfarct een deel van mijn zicht verloor. Gelukkig bleek al snel dat er verder niets aan de hand was, zodat ik de afgelopen tijd hard kon werken aan het zoveel mogelijk terug krijgen van mijn gezichtsvermogen. Hierdoor heeft in de afgelopen maanden mijn werk voor Keridwen op een laag pitje gestaan. Tot mijn vreugde kan ik me per september weer actief inzetten voor Keridwen. Dat doe ik door mijn focus met Keridwen nu volledig te richten op de kern van de Keridwen-methode: Narratieve Zelfregie (NZR).

Product aanbod
Naast het beproefde aanbod van de NZR-Methode*, heb ik het aanbod van Keridwen rond deze methodiek verder uitgebreid. Keridwen biedt u:

 
I  De Keridwen-methode: Narratieve Zelfregie (NZR),
II Drie nieuwe speakershows rond NZR (gratis),
III Twee praktische methodiekboeken NZR (Tijdelijk met korting).

 

I  De Keridwen-methode: Narratieve Zelfregie (NZR).

Aan de hand van deze methode begeleid en ondersteun ik individuen, groepen en organisaties die zelf op effectieve wijze hun vraagstukken, dilemma’s en conflicten succesvol willen hanteren.

Voor wie?

  • Professionals in beweging: Professioneel Meesterschap. Voor mensen die professioneel met mensen werken (docenten, trainers/coaches, mediators/conflictbemiddelaars, artsen / hulp- / zorgverleners), die hun internenselijke kennis en vaardigheden willen verdiepen, verbreden en voorbij de theorie willen verkennen (professioneel meesterschap).
  • Mensen met eigen vraagstukken: Persoonlijk Leiderschap.
  • Medewerkers in Organisatie in Verandering: Goed Werknemerschap. Voor mensen in een organisatie in verandering, die gezamenlijk de verantwoordelijkheid gezamenlijk willen oppakken voor zinvol werk, met plezier uitgevoerd.

Mijn rol​?

Voor mijn klanten ben ik begeleider, ondersteuner, raadgever, sparringpartner, spiegel. storyteller, regisseur en reisgids voor binnen èn buiten de gebaande paden.

Meer weten? Bel of mail mij.

 

 

II. NIEUW: SPEAKERHOWS OP LOCATIE

 Als (hernieuwde) kennismaking kom ik bij u op locatie een GRATIS SPEAKERSHOW verzorgen.  De SPEAKERSHOWS bestaan uit een LEZING & VERTELVOORSTELLING, al dan niet aangevuld met een interactief deel. U kiest een van de volgende drie thema’s:

 TWEE ZIELEN, MEER GEDACHTEN.

Speakershow vol inzichten en eye-openers over de positieve effecten  van schakelen in perspectief en paradigma in je ontmoeting met de ander in communicatie en gedrag. Vooral als er een verschil in rol en positie is, zoals tussen zorgverlener en patiënt, tussen leidinggevende en medewerker, tussen overheid en burgers, etc.  Ieder maakt zijn/haar eigen verhaal over een ontmoeting.  Soms moet je daarvoor verder gaan dan theorie en model. Hoe zet je als professional adequaat je vermogen tot Narratieve Zelfregie (de Keridwen-methode om je Denkraam te Vergroten) in ? Speakershow over professioneel Meesterschap.

 HOUD JE VAST AAN DE WIND EN DURF TE DWALEN

Speakershow over wat grote veranderingen bij mensen teweeg kunnen brengen. Zowel bij organisatieveranderingen als in je persoonlijk leven. Speakershow vol inzichten en eye-openers over de kracht van metaforen, verhalen en heldentheater voor een effectief en zinvol omgaan met veranderingen, inclusief de vraagstukken, dilemma’s en conflicten die daaruit voortkomen.  Een Speakershow over persoonlijk leiderschap.

PROBLEMEN IN DE SPEELTUIN

Speakershow vol verhalen en herkenbare anekdotes uit de praktijk, als mensen, die verschillend denken, elkaar ontmoeten. Over angst, wantrouwen en conflicten. Over wat we kunnen doen om onze Denkramen zoveel te Vergroten dat we, rekening houdend met andersdenkenden, met verschillen in cultuur, leeftijd, opleiding en/of sociale achtergrond, zodat we weer in staat zijn om onze ‘Speeltuin’ weer te delen. (mede op basis van het Truebadoors Dialoogtheater). Speakershow over Samenleven, samenwerken met Andersdenken

Wat kunt u verder verwachten?

  • U organiseert de bijeenkomst. Ik kom bij u op locatie. U betaalt enkel mijn reiskosten. Alleen dit najaar, beperkt aantal.
  • De vorm is speels, de inhoud is serieus. Motto: Genieten en leren gaan samen!
  • Elke Speakershow duurt een half uur; met eventuele uitloop, incl. interactie en oefeningen met publiek, duurt het een uur.
  • Inhoudelijke thema’s stem ik af op uw wensen en interesses.
  • De Keridwen-Speakershows zijn standaard in het Nederlands of Engels. Wilt u liever een andere taal? Vraag dan naar de mogelijkheden.

 

Direct Speakershow boeken? Contact

 

 III. METHODIEKBOEKEN AANBOD

Om te vieren dat ik weer met veel plezier aan het werk ben, krijgt u tijdelijk en eenmalig €10,– KORTING van op de volgende boeken:

  • De dans van de held; schakelen in perspectief en paradigma. (tijdelijk €15,–)
  • Zelfregie 3.3; wie durft te dwalen vindt nieuwe wegen. (tijdelijk €15,-)

Voorwaarde is dat u rechtstreeks bestelt bij KERIDWEN
Bestel meteen 
Verkoopprijs: 15 euro (excl. verzendkosten; afhalen kan ook).

De voorraad is beperkt, dus wees er snel bij.

 

NIEUW LOGO

 

De komende maanden wordt de Keridwen-website stap voor stap aangepast aan de nieuwe focus van Keridwen. Zodra een van de webpagina’s is aangepast, kunt u dat zien door dit logo Keridwen – Nieuwe Stijl: 

 

 

 

 

CONTACT
Verder praten? Ik zie je reactie graag tegemoet!

 

Hartelijke groet,

Marcel van der Pol

KERIDWEN

Contact

Groningen, september 2017.