KERIDWEN ACTUEEL (2018)


Marcel is terug! Met  een verrassende aanvullingen op de Keridwen-methode.

EEN NIEUWE WEG VOOR KERIDWEN (Marcel van der Pol)

Inderdaad, Keridwen slaat een nieuwe weg in. Zonder meteen de gebaande paden van dertig jaar ervaring overboord te gooien, is het tijd voor een nieuwe focus. De Keridwen-methode (NZR) om je Denkraam te Vergroten staat centraal in ons aanbod. Keridwen’s NZR methode helpt je (van bestuurskamer tot werkvloer, van professional tot privé persoon) je vraagstukken, dilemma’s en conflicten met een groter blikveld en vanuit meer invalshoeken (contextueel empathisch) te benaderen en effectief aan te pakken. Wij nodigen je uit ook buiten de gebaande paden je oplossingen te zoeken. Daar zijn wij al 30 jaar goed in. Met naast rayionele ook speelse vormen voor serieuze inhoud en verrassende opbrengsten.

Product aanbod
Naast het beproefde aanbod van de NZR-Methode*, heb ik het aanbod van Keridwen rond deze methodiek gericht verder verdiept en uitgebreid. Keridwen biedt je:

 
I  NZR (Narratieve Zelfregie), de Keridwen-methode, om  ke Denkraam te Vergroten: Maatwerk. Workshops (Open & In Company), Advies en Begeleiding/Coaching
II Keridwen Interactief. Effectieve combinaties van lezing, voorstelling en workshop.  Voor Kick Off.’s, Veranderbijeenkomstene. Patroondoorbrekende Ontmoetingen. Open aanbod en In Company.
III Praktische methodiekboeken NZR (tijdelijk met korting).

Mijn rol​?

Voor mijn klanten ben ik begeleider, ondersteuner, raadgever, sparringpartner, spiegel. storyteller, regisseur en reisgids voor binnen èn buiten de gebaande paden.

Mijn motto!

Voor Keridwen:

 • Vraagstukken, Dilemma’s of Conflicten? Keridwen’s NZR helpt je je Denkraam te Vergroten en Andere Mogelijkheden te Ontdekken.

Voor jou:

 • Vergroot je Denkraam, Verlaat het Gebaande Pad,  en Laat je Eigen Spoor achter.

Voor mijzelf

 • Mijn Groen/Witte Denken (De Caluwé) coacht en gidst  je ook langs nog ongebaande wegen naar nieuwe ontdekkingen, inzichten en mogelijkheden.

 

Meer weten? Bel of mail mij.

 

I  NZR, de Keridwen-methode om je Denkraam te Vergroten.

Aan de hand van deze methode begeleid en ondersteun ik individuen, groepen en organisaties die zelf op effectieve wijze hun vraagstukken, dilemma’s en conflicten succesvol willen hanteren. al mijn klanten worden uitgenodigd om hun Denkramen te Vergoten, en ook  hun Gebaande Paden van Denken en Doen te verlaten.

Voor wie?

 • Professionals in beweging: Professioneel Meesterschap. Voor mensen die professioneel met mensen werken (docenten, trainers/coaches, mediators/conflictbemiddelaars, artsen / hulp- / zorgverleners), die hun internenselijke kennis en vaardigheden willen verdiepen, verbreden en voorbij de theorie willen verkennen. Als Professional optimaal acteren, ook als je het even niet meer weet.; dat is Professioneel meesterschap. Voor (onder meer):Docenten, Mediators, Trainers & Coaches, Hulp- en Zorg verleners.
 • Mensen met persoonlijke vraagstukken. In Werk en Privé. Samen leven & Samenwerken. Vastzitten in Verandering en in Denken. Gezamenlijk de verantwoordelijkheid oppakken voor zinvolle zaken, met plezier uitgevoerd. Je aanpassen en jezelf blijven; dat is Persoonlijk Leiderschap.
 • Bestuurders & Managers, die worstelen met hun strategische vraagstukken en operationele beslissingen. Wat is het effect op lange termijn? Kunt u zich o0ok even  ons losmaken van de waan van de dag en de tijd nemen voor adequate reflectie en bezonken keuzes?

 

 

II. KERIDWEN INTERACTIEF

 Sommige ontwikkelingen en processen verdienen een kick off. sommige thema’s verdienen speciale aandacht. Daarom komt Marcel van der Pol met zijn Keridwen Interactief, Effectieve combi van lezing, voorstelling en workshop. Speelse vormen, serieuze inhoud en verrassende ontdekkingen. Enige voorbeelden hieronder. vraag naar andere mogelijkheden!

 TWEE ZIELEN, MEER GEDACHTEN.

Een KERIDWEN INTERACTIEF  vol inzichten en eye-openers over de positieve effecten  van schakelen in perspectief en paradigma in je ontmoeting met de ander in communicatie en gedrag. Vooral als er een verschil in rol en positie is, zoals tussen zorgverlener en patiënt, tussen leidinggevende en medewerker, tussen overheid en burgers, etc.  Ieder maakt zijn/haar eigen verhaal over een ontmoeting.  Soms moet je daarvoor verder gaan dan theorie en model. Hoe zet je als professional adequaat je vermogen tot Narratieve Zelfregie (de Keridwen-methode om je Denkraam te Vergroten) in ? Speakershow over professioneel Meesterschap.

 KUN JE JE DAN HOUD JE VASTHOUDEN  AAN DE WIND?

Een KERIDWEN INTERACTIEF  over wat grote veranderingen bij mensen teweeg kunnen brengen. Zowel bij organisatieveranderingen als in je persoonlijk leven. Speakershow vol inzichten en eye-openers over de kracht van metaforen, verhalen en heldentheater voor een effectief en zinvol omgaan met veranderingen, inclusief de vraagstukken, dilemma’s en conflicten die daaruit voortkomen.  Een Speakershow over persoonlijk leiderschap.

RUZIE IN DE SPEELTUIN!

Een KERIDWEN INTERACTIEF  vol verhalen en herkenbare anekdotes uit de praktijk, als mensen, die verschillend denken, elkaar ontmoeten. Over angst, wantrouwen en conflicten. Over wat we kunnen doen om onze Denkramen zoveel te Vergroten dat we, rekening houdend met andersdenkenden, met verschillen in cultuur, leeftijd, opleiding en/of sociale achtergrond, zodat we weer in staat zijn om onze ‘Speeltuin’ weer te delen. (mede op basis van het Truebadoors Dialoogtheater). Speakershow over Samenleven, samenwerken met Andersdenken

Wat kunt u verder verwachten?

 • U organiseert de bijeenkomst. Ik kom bij u op locatie.
 • De vorm is speels, de inhoud is serieus, de opbrengst is verrassend. Motto: Genieten en leren gaan samen!
 • Inhoudelijke thema’s stem ik af op uw wensen en interesses.
 • Een KERIDWEN INTERACTIEF  is standaard in het Nederlands of Engels. Wilt u liever een andere taal? Vraag dan naar de mogelijkheden.

 .

Direct Een KERIDWEN INTERACTIEF  boeken? Contact

 

 III. TIJDELIJK AANBOD: METHODIEKBOEKEN MET KORTING

  Ter onderstreping van de Nieuwe Richting die Keridwen en Marcel van der Pol krijg je tijdelijk  KORTING op de volgende boeken:

 • De dans van de held; schakelen in perspectief en paradigma. (tijdelijk €20,–)
 • Zelfregie 3.3; wie durft te dwalen vindt nieuwe wegen. (tijdelijk €20,-)

Voorwaarde is dat je rechtstreeks bestelt bij KERIDWEN (marcel@keridwen.nl, 06 506 802 13, keridwen.nl – contact).
Bestel meteen 
Verkoopprijs: 20 euro (excl. verzendkosten; afhalen kan ook).

De voorraad is beperkt, dus wees er snel bij!

 

 

CONTACT
Verder praten? Ik zie je reactie graag tegemoet!

 

Hartelijke groet,

Marcel van der Pol

KERIDWEN

Contact

Groningen, Voorjaar 2018.

 

 

Vanwege de Nieuwe Koers van Keridwen en Marcel van der Pol is deze website onderhevig aan een totale “MAKEOVER‘!

Excuus voor het ongemak!

Blijf op de hoogte en houdt deze |ACTUEEL pagina in de gaten.

Je kunt ook direct contact met mij opnemen!

Ik vertel je graag over de laatste ontwikkelingen en nieuwe mogelijkheden!