Over Marcel van der Pol


Slider2-Keridwen

Marcel van der Pol – Keridwen

Regisseur Professional Performance.

Regisseur Creatief & Kritisch Denken.

 

 

Marcel van der Pol

Marcel van der Pol

 

 

Drs Marcel van der Pol is de drijvende kracht achter Keridwen. Hij combineert zijn wetenschappelijke achtergrond met zijn theaterpassie om mensen en organisaties te helpen hun vaste patronen los te laten, andere perspectieven te kiezen en nieuwe inzichten te ontdekken. Hij is sinds 1986 actief als trainer, coach, consultant, docent hoger onderwijs, conflictregisseur, storyteller en theatermaker. Centraal thema in zijn werk is mensen en organisaties te helpen in beweging te komen en te blijven, door vaste patronen los te laten, andere perspectieven te kiezen en nieuwe inzichten te ontdekken.


“Marcel van der Pol heeft een niet aflatende belangstelling voor wat de mens beweegt, hoe de mens zich organiseert, hoe de mens zich verbindt in culturen en hoe de mens zijn plek in de wereld invult. Kenmerkend voor hem is zijn grote enthousiasme en dat hij steeds in ontwikkeling blijft. Hij gelooft niet in een allesomvattende theorie, maar laat zich graag verrassen en inspireren door nieuwe inzichten en werkwijzen.”

“Hij haalt uit alles het beste. Routinezaken plaatst hij in een nieuw licht, vastgeroeste patronen maakt hij los en traditionele zienswijzen voorziet hij van nieuwe perspectieven. Werkelijk leren en ontdekken kan volgens hem alleen door hoofd met hart en handen te integreren, door combinatie van cognitie en analyse met fantasie en creativiteit.”

 

De dans van de held

De dans van de held

Marcel van der Pol ontwikkelde De dans van de held (boek, workshops, trainingen, werkboek, kaartspel, internetspel) waarmee hij u helpt uw denkraam te vergroten om uw vraagstukken vanuit nieuwe invalshoeken te onderzoeken en aan te pakken. Of het nu om uw organisatie gaat, over uw professionele vraagstukken of uw persoonlijke ontwikkeling, Marcel zet zijn uitgebreide kennis en ervaring in. Afwisselend trainer en performer, zet hij de mensen aan tot doen, om hen vervolgens een ander denkraam aan te reiken.

Inmiddels is De dans van de held samen met Wachter & Lantaarn en Het Gordiaanse ei onderdeel geworden van Zelfregie 3.3, het totaalconcept van waaruit Keridwen werkt. Begin 2015 wordt het boek Zelfregie 3.3 – wie durft te dwalen vindt nieuwe wegen verwacht.

Breek uit de dagelijkse sleur en ga mee op een inspirerende ontdekkingsreis. Marcel van der Pol is met groot plezier uw gids. Kom verfrist en vol inspiratie terug van uw reis.